Agave: Espadin, Madrecuishe, Tobalá Regio: Miahuatlán de Porfirio Díaz, Oaxaca Stad: "El Nanche" Mengoli de Morelos Type: Artisanaal Oven: Concave steenoven Crushing: Molensteen Fermentatie: Natuurlijk proces in dennenhouten vaten Destillatie: Copper stills / Dubbele destillatie Een mix van agaves die erg vriendelijk met elkaar omgaan en een zeer royale smaak hebben. U kunt fruitsmaken zoals banaan en kweepeer waarnemen. Hints van gems, kamille en de chicizapote (gom) boom, evenals enkele kruiden zoals peper en munt. Edele smaken voor de smaakpapillen, evenals smaak- en geurnuances die ons meenemen naar het contact met de aarde en de natuur, met een sterke persoonlijkheid, waarin we smaken van het land, het veld, mineralen en specifieke geuren zoals natte aarde, natte houtblokken, compostbladeren, steenkool en sterke munt kunnen waarnemen, alles in harmonie met een scala aan kruidenaroma's.
|